En dat doet hij het liefst met verse en (h)eerlijke seizoensproducten uit eigen streek. Elk gerecht wordt met veel liefde, respect en zorg voor het product klaargemaakt. Denk aan klassieke gerechten met het seizoensproduct in de hoofdrol.
"Less is more" is Freek zijn leuze en zo hopen wij jullie te kunnen verrassen met frisse en vernieuwende smaken.
Schuif de benen onder tafel en wij zorgen voor de rest!
Wij kunnen de gerechten aanpassen aan bepaalde dieetwensen en/of allergieën, indien u ons hiervan op de hoogte brengt bij de reservatie.
Indien de wensen (notenallergie, glutenvrij, lactose,...) te ingrijpend zijn voor de gerechten, kunnen wij helaas uw reservatie niet aanvaarden.
In geval van twijfel neemt u best contact met ons op via mail of telefonisch.
In de à la carte is 1 vegetarisch voor- en hoofdgerecht voorzien.
Veganistisch is in onze keuken niet mogelijk.
Voor een vlotte service vragen wij u te kiezen uit maximum 3 verschillende voor- en of hoofdgerechten.
Menu
APERITIEF
Salchichon 100% Iberico Bellota (80g)
Zuurdesembrood / gebakken gist / Arbequina / boter V
Platte Zeeuwse Oester 5/0 Natuur (2 st.)
Platte Zeeuwse Oester 5/0 Japanse Kweepeer (2 st.)
Bisque Grijze Garnaal
Pani Puri / Steak Tartaar (2 st.)
Vegetarisch = V
VOORGERECHTEN
Hazenpastei / Vijgen-Notenbrood / Sjalot
Mossels / Beurre Blanc Spicy Soja / Affligem Blond
Coquille / Gefermenteerde Prei
Risotto / Wilde Paddenstoel V
Vegetarisch = V
HOOFDGERECHTEN
Fazant / Butternut / Fine Champagnesaus / Seizoensgroenten
Seizoensgroenten / Beurre Blanc Spicy Soja V
Noorse Kreeft / Brioche / Gekonfijte Prei
Catch of the day / Spitskool / Raap
dagprijs
Onglet Holstein / Little Gem / Sjalot / Pommes Dauphines
Vegetarisch = V
DESSERT & KAAS
Dame blanche
Mango / Gember
Kaas geaffineerd door “De Mangerie”
Allergenen:
Wij houden graag rekening met vooraf gemelde allergieën en dieetwensen. Indien sommige restricties te ingrijpend zijn voor onze gerechten en onze kookstijl, kunnen wij hier niet op ingaan. Bij twijfel, vraag ernaar bij het personeel.