En dat doet hij het liefst met verse en (h)eerlijke seizoensproducten uit eigen streek. Elk gerecht wordt met veel liefde, respect en zorg voor het product klaargemaakt. Denk aan klassieke gerechten met het seizoensproduct in de hoofdrol.
"Less is more" is Freek zijn leuze en zo hopen wij jullie te kunnen verrassen met frisse en vernieuwende smaken.
Schuif de benen onder tafel en wij zorgen voor de rest!
Wij kunnen de gerechten aanpassen aan bepaalde dieetwensen en/of allergieën, indien u ons hiervan op de hoogte brengt bij de reservatie.
Indien de wensen (notenallergie, glutenvrij, lactose,...) te ingrijpend zijn voor de gerechten, kunnen wij helaas uw reservatie niet aanvaarden.
In geval van twijfel neemt u best contact met ons op via mail of telefonisch.
In de à la carte is 1 vegetarisch voor- en hoofdgerecht voorzien.
Veganistisch is in onze keuken niet mogelijk.
Voor een vlotte service vragen wij u te kiezen uit maximum 3 verschillende voor- en of hoofdgerechten.
Menu
APERITIEF
Pani puri / steak tartaar (2 st.)
Zuurdesembrood / gebakken gist / Arbequina / boter V
Oester Aqua Royale natuur (2 st.)
Oester Aqua Royale ponzu / dille (2 st.)
Wulken / gerookte cocktailsaus (2 st.)
Pan con tomate / coeur de boeuf (2 st.) V
Vegetarisch = V
VOORGERECHTEN
Mossels / beurre blanc spicy soja
Gerookte eendenborst / seizoensgroenten
Hamachi / kippenvel / zilte kruiden
Tomaat / stracciatella V
Vegetarisch = V
HOOFDGERECHTEN
Seizoensgroenten V
Bouillabaisse / rouille / seizoensschelpen
Catch of the day / gegrilde prei / aardappelmousseline / beurre blanc
dagprijs
Onglet Holstein / sjalot / pommes fondant / dragon
Canette / rode biet / roodlof / saus karkas
Vegetarisch = V
DESSERT & KAAS
Dame blanche
Framboos / venkel / yoghurt
Kaas geaffineerd door “De Mangerie”
Allergenen:
Wij houden graag rekening met vooraf gemelde allergieën en dieetwensen. Indien sommige restricties te ingrijpend zijn voor onze gerechten en onze kookstijl, kunnen wij hier niet op ingaan. Bij twijfel, vraag ernaar bij het personeel.